Приложения

Приложенията на материалите предлагани от Туплекс са много различни и интерестни, не само за крайните потребители, но също така и за всички производители. В този раздел, предлагаме различни приложения на материалите предлагани от Туплекс в трите основни направления: Реклама, Строителство и Индустрия.

Тук може да намерите приложение на: Плексиглас, Поликарбонат, Полиестер, Полистирол, ПВЦ разпенено, ПВЦ индустриално, ПВЦ фолия, Полипропиленови фолия.

Туплекс работи заедно с PRINTIDEA.INFO където също може да видите разлини приложения и техники за обработка на материалите предлагани от Туплекс.

 

ВАЖНО: Уважаеми производители, може да подавате интерестни ваши проекти и идеи, които ще бъдат публикувани не само на сайта на Туплекс, но заедно с партньорството с PRINTIDEA.INFO ще бъдат публикувани и в портала, на POLYGRAPHY.INFO, напълно безплатно.

HIPS огледало- Сребърно, Златно и Цветно
Строителство

Туплекс пледлага огледални плоскости от полистирен (HIPS).

Цветове: Златно огледало, Сребърно огледало и Цветно огледало;

 

more ›

ABS Chrome- огледален материал който МОЖЕ и да се ТЕРМОФОРМОВА
Реклама

ABS Chrome огледален материал който МОЖЕ да се ТЕРМОФОРМОВА. Наличен в 2 и 3мм единствено в Туплекс.

more ›

Закаляване- темпериране на плексигласа, решение срещу напукване на акрилни (плексигласови) плоскости при лепене.
Реклама

Закаляване-темпериране на плексигласа, решение срещу напукване на акрилни (плексигласови) плоскости при лепене.

Напукването на повърхността на плексигласовите плоскости при лепене е често срещан проблем при производителите на рекламно информационни елементи . Напукването се изразява в появата на малка мрежа от микропукнатини, а понякога и по-големи пукнатини водещи и до цялостното напукване на материала.

more ›

Приложения на ПОЛИКАРБОНАТНИТЕ плоскости
Строителство

В СЕЗОНА НА НАВЕСИТЕ ...

Е ДОБРЕ ДА ПОЗНАВАТЕ ТУПЛЕКС

more ›

Маса с плексигласови крака

Едно модерно решение за вашият офис, а защо не и за вашият дом свързано с маса плексигласови крака или изцяло с плексиглас.

more ›

Витрини от PETG и HIPS

Туплекс предлага няколко материала за производство на витрини един от които е PETG (полиетилентерафталат с гликол) или кополиестер. Може да се срещне под различни търговски наименования като Вералит или Астролон.

more ›

Промоционални стойки
Реклама

Стойките са един от основните носители на рекламните послания. Може да ги срещнете навсякъде около Вас. В кварталния магазин, големия хипермаркет, те Ви подканят към новата брошура с актуалните промоции. В магазинчето за вестници и списания, на които спокойно може да видите основните заглавия на любимите издания. В бензиностанцията на която са подредени красиво и достъпно всички ароматизатори. Можем да дадем още безброй примери за приложението на стойките.

more ›

Табелки от АКП.
Реклама

Алуминиевите композитни панели се състоят от LDPE – полиетилен, с изключително ниска плътност и алуминиев лист от двете страни слепени с лепило при висока температура. Гъвкав, лек материал, устойчив на атмосферни влияния, гладка повърхност благодарение на покритието PVDF, което същевременно го прави идеален избор като облицовъчен материал за сгради. Разполагаме с широка гама от цветове и възможност при постигане на всякакви форми при огъване, фрезоване и рязане – всички тези качества събрани в един материал – Алуминиев Композитен Панел или АКП.

more ›

Полипропиленът - интересния материал.
Реклама

Полимерите, какъвто и е РР /полипропилен/, имат уникални качества.

РР има ниско собствено тегло, висока дълготрайност, висока устойчивост на корозия, висока якост на опън, резистентен е срещу органични разтворители и има изключителна устойчивост на химикали. РР има ниска плътност, добра твърдост и удароустойчивост. Добър изолатор е.

more ›

Акрилите и приложенията им в бита.
Реклама

Туплекс ви представя, оригинални идеи за интересни и оригинални решения в бита изработени от прозрачни и транспарентни акрили /плексигласи/. Ние поддържаме налични всякакви цветни транспарентни плескигласи. При нас може да намерите гланцови такива, както и матови цветни плексигласи. В зависимост от нуждите ви може да взимате и парчета.

more ›

Полиестера и неговите приложения.

Туплекс предлага на вниманието ви, идеи за приложението на една различна пластмаса.

Полиестерите се делят на два вида, в зависимост от приложението им и начина на обработка. Полиестера и кополиестера може да конкурират напълно плексигласа. При тях може да откриете преимущесто, че са е изключителни удароустойчив материал. Разликата меджу полиестера и кополиестера е в това, че PET /полиестер/, може да бъде огънат на абкант /или каквато и да е студена огъвка/. Той се използва масово за плаки, които покриват постери в рамки, етикети, част  от магазинерското оборудване на стелажите, прозрачен удароустойчив протектор на машини за напитки. Подходящ е за брандирането на щандове, и маркировките в големите, а и по-малки вериги магазини. Брандиране на регали и стелажи...

more ›

Atelier de l’ Art
Реклама

Вървейки по ул.Димитър Хаджикоцев в столичният квартал Лозенец попаднах на  Atelier de l' Art .На пръв поглед виждаш  витрина много артистична и различна за квартален магазин, но какво продават вътре.

more ›

Динамичен LED екран и Tubond
Реклама

Динамичната LED технология може да свърши чудеса в подобряването на цялостната визия на всеки търговски обект. Показваме Ви пример за съчетание на Алуминиев Композитен Панел (еталбонд) и използването на диоди (LED).

more ›

PLEXIGLAS RADIANT - идеалният материал за коледни играчки и сувенири
Реклама

PLEXIGLAS RADIANT отразява светлината във всички цветове на дъгата, което го прави подходящ за много приложения, които привличат вниманието.Продуктът на Evoink Industries представлява PLEXIGLAS с едностранно покритие, което отразява светлината на околната среда. Чрез нея той създава собствен светлинен ефект, който променя цвета си в зависимост от ъгъла, под който го наблюдавате. PLEXIGLAS Radiant променя цвета си в зависимост от зрителния ъгъл, като създава отражения и сияе във всеки от цветовете на дъгата. Материалът е лесен за рязане, фрезоване, пробиване, огъване и полиране. Чрез нагряване може да бъде оформен в почти всякаква форма.

more ›

Светещ окачен таван
Строителство

Може ли окаченият таван, в коридора, хола или дори банята да бъде превърнат в осветително тяло и да свети? Отговорът е: "Да, може!"

more ›

Приложение на ПВЦ фолиата
Реклама

Технологии за печат върху тях и примери за използването им в ПВЦ карти, клиентски и VIP карти, сим карти, карти за игра и др.Пластмасовите карти са предпочитани носители на информация с многобройни приложения, който успешно замества хартиените носители.

more ›

Какво е ПВЦ и ПВЦ плоскости и приложението му около нас-2
Строителство

Ето още едно предложение за нестандартна табела изработена от няколко материала: основа бял алумниев композитен панел, който се предлага в Туплекс с размери 1.50/4.05 м в 10 цвята, обемни елементи от разпенено бяло ПВЦ 10 мм, които допълнително подчерават индивидуалността на проекта. Буквите са каширане с печат върху ПВЦ фолио и след това са изрязани на фреза. Готовата табела е монтирана на дървена беседка с битумно покривно покритие. Материалите са закупени от фирма Туплекс и са изработени от фирма Джовани

more ›

Какво е ПВЦ и ПВЦ плоскости и приложението му около нас.
Строителство

Поливинилхлоридът, за кратко наричан ПВЦ/PVC/, е вид полимер, който при производството му се смесва с различни пластификатори, стабилизатори, пълнители, пигменти, пенители и др, които дават различните характеристики на крайния материал.

more ›

Огледални плексигласи, полистирен с огледален ефект и тяхното приложение
Строителство

Огледалните плексигласи(акрили) биват сребърни и златни.  Те могат да бъдат използвани успешно като интериорните елементи. Интерсен и не толкова известен факт е, че плексигласовите(акрилините) огледала дават абсолютно оригинално отражение /такова,  както на добре познатото стъклено огледало/. То може да бъде изключителен заместител на стъкленото. Важни са неговите предимства: много по-нечупливо;  много по-големи възможности за обработка; дори и да се счупи, не реже; оригинално отражение; много по-леко от стъкленото.

При обработката му на лазер или фреза, можете да получите каквато искате декорация.

more ›

Плексигласът VISIO, идеалното решение за визуална комуникация (VISCOM)
Реклама

 Визуалната комуникация най-общо може да се определи като общуване, в което основна роля изпълняват изображенията. Основната причина за активното развитие на визуалната комуникация, е че смесената информацция от думи, образи и музика се възприема много по-лесно и с по-голямо удоволствие.

more ›

Бижута от черен плексиглас
Реклама

Ако харесвате масова бижутерия, можете да се доверите на бижута, изработени от черен плексиглас. Те са ефектни, стилни и по нищо не отстъпват на бижутата, направени от други материали.

more ›

Цветна нощна лампа от плексиглас
Строителство

Различни цветове нощни лампи с 3мм плексиглас (акрил), предлагани от Туплекс с изключително лесен начин на изработка.

more ›

Ефектна украса за Св. Валентин от плексиглас
Реклама

Ефектна украса за Свети Валентин можете да постигнете с помощта на различни видове пластмаси. Основният червен и розов цвят съществуват както при плексигласа, така и при разпененото ПВЦ.

more ›

Иновацията при осветлението подпомогната от различните видове плексиглас
Строителство

Иновацията при осветлението подпомогната от различните видове плексиглас

Флуоресцентните плексигласи са материал, от който може да получите уникални ефекти. Прилагаме идея за дизайнерска лампа. Гравиран флуоресцентен акрил, засветен.Светят контурите, както и цялата гравирана площ. Получава се приятна мека светлина. Изделието има ефектна форма и уникалност.

more ›

Реклама 7
Реклама

Туплекс предлага СЕДЕМТЕ най-използвани материали в РЕКЛАМАТА и ОЩЕ нещо:

Туплекс предлага СЕДЕМТЕ най-важни условия за ДОВОЛНИЯТ клиент: Ниски цени, Безплатна доставка, Безплатно рязане, Гаранция за качество, Сертификати за предлаганите материали, Гъвкави условия, Консултация на клиента от професионалисти.

тел/факс: (+359 2) 973 21 91; (+359 2) 979 82 21 ; моб: 0878 935 027, office@tuplex.bg

more ›

Реклама
Строителство
Индустрия

‹ back to homepage
basgp
BAYER
Altuglas
Altuglas
Avery Dennison
Ondex
ONGROPACK
metzeler
NUDEC
IPB
MTS
Transformatori
Туплекс ЕOОД, кв. Казичене, ул. Фармапарк 1,Индустриална зона, парцел 8,1532 София, България, тел: (+359) 0 700 46 123 ;(+359 2) 973 21 91; (+359 2) 979 82 21 ; моб: 0878 935 027, office@tuplex.bg, www.tuplex.bg
Progressiva
Dash Studio