Организация

Туплекс Група:

страни: Полша, Русия, Чехия, Словакия, Унгария, България, Румъния

Бизнес партньорство

Нашата постоянна цел е да предугадим нуждите на нашите клиенти посредствум създаване на трайни и дълбоки връзки помежду им. Ние използуваме познанието и опита който сме натрупали през последните 20 години при партньорството си с най-големите химически структури в света за да го предадем на нашите клиенти. Доставчиците на Туплекс са сред най-известните в бранша и огромна репутация като двигателите на индустрията, като те са: Алкоа, Алтуглас, Ейвъри, Байер, Ферари, Сабик, 3М и други. Туплекс работи с основните си доставчици дълги години наред.

Това води и до продължаване на усилията за повишаване на качеството въпреки бързото разрастване на компанията което е най-ценното ни качество и то се дължи на хората работещи в Туплекс. „Ние инвестираме в нашият успех“, ние адаптираме нашите условия спрямо нуждите на клиента, ето защо за нас е важно да имаме директна връзка с клиента, за да му предоставим качествена услуга познаваики неговите нужди.


Нашият екип

Туплекс е създал отличен екип от хора които постоянно подобряват своите умения както в личен план, така и на база на постоянните обучения които се организират. Заедно с най-големите компании в света ние се опитваме да се развиваме заедно.

Логистика и транспорт

Развитието на мрежата от складове и офиси дава възможност за цялостно обслужване на клиента, от поръчката на материала, до накрояването и доставката до поискано от клиента място. Всеки офис на Туплекс е съобразен с местните нужди на клиентите ни, за да може по най-добрият начин да отговори на техните потребности.

Допълнителни услуги

Според нуждите на нашите клиенти, ние съдействаме при най-изгодни условия да бъде произведен материал по задание на клиента: цвят, формат, дебелина допълнителни добавки.


‹ back to homepage
basgp
BAYER
Altuglas
Altuglas
Avery Dennison
Ondex
ONGROPACK
metzeler
NUDEC
IPB
MTS
Transformatori
Туплекс ЕOОД, кв. Казичене, ул. Фармапарк 1,Индустриална зона, парцел 8,1532 София, България, тел: (+359) 0 700 46 123 ;(+359 2) 973 21 91; (+359 2) 979 82 21 ; моб: 0878 935 027, office@tuplex.bg, www.tuplex.bg
Progressiva
Dash Studio